Polestar

Polestar

Uppdatera din Volvo med Polestar effektoptimering och få tjugo års utveckling och erfarenhet från racing under huven! Polestars effektoptimering höjer prestandan i din Volvo och ger dig en helt ny körupplevelse, men bibehåller samtidigt alla Volvos Originalgarantier.

Se vårt utbud av Polestar effektoptimering här.

Teknologin har utvecklats av Polestar tillsammans med Volvo och uppdateringen kan endast installeras av auktoriserade Volvohandlare. Uppdateringen kan lätt kombineras med ett servicetillfälle.

Att effektoptimera en bil innebär att motorns effekt och vridmoment ökas mot originalnivåer. Med Volvos intyg kan du sedan registreringsbesikta din bil och som bonus därmed höja andrahandsvärdet.

Polestars effektoptimeringar:

  • Ökar motorns prestanda
  • Påverkar inte Volvos Originalgarantier
  • Behåller bilens originalbränsleförbrukning
  • Höjer bilens andrahandsvärde

Uppgraderingen med Polestar kan göras både på nya bilar innan leverans från Bilia eller på en begagnad bil av nyare modell.

Volvo är en kvalitetsbil som har avancerad teknologi och genomarbetade komponenter med fokus på säkerhet och pålitlighet. Det gör Volvon till den perfekta utgångspunkten för att förhöja prestandan ytterligare. I produktutvecklingen har Polestar noggrant arbetat inom gränserna för vad alla komponenterna i bilen kan klara av och anpassat uppdateringen efter det. Därför kan du få ut mer av din Volvo och samtidigt bibehålla den kvalitets- och säkerhetsnivå som du är van vid och ha ett fortsatt problemfritt bilägande.

Vid normal körning påverkas inte bilens bränsleförbrukning av uppgraderingen. Originalbilens bränslekostnader är samma som innan men med förbättrad prestanda. Även originalutsläppsnivåerna bibehålls.

Läs mer om Polestar och vilka modeller som kan effektoptimeras här.

Se vårt utbud av Polestar och boka via länken.

Boka tid för effektoptimering, ring till Bilia Nu 0771-40 00 00.

OBS! Efter optimeringen behöver du registreringsbesikta bilen enligt Transportstyrelsens regler. Kostnad för registreringsbesiktning tilkommer. Ta kontakt med din bilprovning.