Dräger alkolås

Dräger Alkolås

Vi hjälper dig med installation och service av ditt Dräger alkolås

Dräger Interlock 7000 är ett modernt alkolås som sätter användaren i fokus med säkerhet, snabbhet och användarvänlighet som de främsta kännetecknen.

Uppvärmnings- och uppstartstiden är så kort att du som användare inte kommer att märka av den, och vid temperaturer över 0°C är alkolåset alltid klart att användas. Alkolåset är godkänt för användning i temperaturområdet -45 till +85°C, vilket motsvarar fordonstillverkarnas högt ställda krav, och det är avsett att användas i alla typer av fordon under alla årstider.

Inga felaktiga utandningsprov

Alkolåset kan särskilja alkohol i utandningsluft från alkohol som kommer från t.ex. munskölj, spolarvätska eller handsprit. Som användare kan du känna dig trygg i att felaktiga prov på grund av yttre påverkan inte registreras.

Säkert och användarvänligt

Dräger Interlock 7000 har en tydlig färgdisplay som ger instruktioner på svenska. Dessutom har den flerfärgs-LED för tydligare vägledning av de vanligaste instruktionerna.

Hög säkerhet mot dataintrång

Informationen i alkolåset är krypterad. Alkolåset är dessutom enkelt att montera i alla fordon och kan utrustas med både kamera och GPRS-modul för utökade användningsområden.

Högsta kvalitet. Testat, godkänt och tryggt

Med Dräger kan du känna dig trygg med att du får tillförlitlighet och mätsäkerhet i yttersta världsklass. Dräger har över 60 års erfarenhet av alkoholdetektering, och har en särställning när det gäller kvalitet och service. Polis och andra myndigheter världen över använder Drägers produktfamilj av alkohol- och drogtestningsutrustning.

Naturligtvis är Drägers alkolås testat och godkänt för användning i förebyggande syfte och villkorad verksamhet för dömda rattfyllerister.

  • Dräger alkolås
  • Dräger alkolås
  • Dräger alkolås