Hyundai i40 Bilia

Hyundai assistans

Hyundai Assistans ingår när du köper en ny Hyundai hos oss på Bilia som privatperson. Vägassistansen gäller, från bilens första registreringsdatum, i den tid som är angiven i bilens Garanti- och Servicebok.

Kan jag förlänga vägassistansen för min bil?

Du som har en Hyundai och har följt angivna serviceintervall kan förlänga vägassistansen genom att teckna 1 års Hyundai Assistans mycket förmånligt. 1 års Hyundai Assistans tecknas hos oss på Bilia.

Assistansen omfattar bilar som är 9 år eller yngre och som körts upp till 140.000 km

Försäkra dig om en hjälpande hand

Är man ute på vägarna kan oturen komma snabbt. Kanske får man tekniskt trubbel eller så är den mänskliga faktorn där och låser in nycklarna i bilen. Helt plötsligt står man där vid vägrenen. Vill det sig riktigt illa så är man långt hemifrån också. Mitt i natten. Det är då den där hjälpande handen behövs. Någon som kan fixa felet på bilen, eller hjälpa till med annan transport.

Överallt. Dygnet runt

Det är då Hyundai Assistans kommer in i bilden. Vi är den hjälpande handen som gör dina resor tryggare och dina bekymmer mindre när oturen är framme. Var du än befinner dig så ska du kunna fortsätta din färd. Vi kommer till undsättning inom en timme om du befinner dig i Sverige och senast inom fyra timmar om du är utomlands. Dygnet runt.

Ingen självrisk, vad som än händer

Hyundai Assistans gäller naturligtvis utan självrisk. Du behöver inte heller betala någon självrisk på bilens vanliga räddningsförsäkring. Max tre gånger per försäkringsår kan du använda dig av Hyundai Assistans.

Vad ingår i Hyundai Assistans?

  • Hjälp på plats inom en timme efter att händelsen rapporterats
  • Till exempel reparation, transport av bränsle eller anlitande av en låssmed
  • Hyrbil eller annan transport om bilen inte går att reparera på plats
  • Bärgning
  • Resa med annan transport om det tar tid att reparera bilen
  • Övernattning på hotell för hela ressällskapet

För hjälp inom Norden:
+46 771 648 010

För hjälp utanför Norden:
+45 70 105 050