Bil i verkstad
Boka tid för verkstadstjänster
Nästa

Fleetback - enkel och personlig service av din bil

Bilia har startat en pilotprojekt på flera anläggningar genom att använda Fleetback. Där får du som kund rådgivning om åtgärder som bör göras på din bil. Genom omtanke för dig som kund strävar Bilia alltid efter 100% kundnöjdhet. Bilia ser fram emot att Fleetback inom kort kommer att användas på samtliga anläggningar.

Hur funkar Fleetback?

När Bilia har bilen inne på verkstaden går vi igenom den för att se om det är något mer som behöver åtgärdas utöver det vi tidigare kommit överens om. I så fall kommer Bilia att kontakta dig under dagen. För att göra det extra tydligt för dig vad som behöver åtgärdas samt vad det kostar arbetar vi med ett verktyg som heter Fleetback.

Genom Fleetback kan du enkelt och illustrativt ta del av feedback från serviceteknikern som just nu har din bil i fokus på verkstaden. Serviceteknikern tar kort eller filmar de åtgärder som rekommenderas göras. Du får sedan ett sms eller mail med pris och rekommendationer där du enkelt klickar i vilka arbeten du vill ha utförda.

Hoppas att detta kan vara till nytta för dig så att du sparar tid hos verkstaden och att Bilia gör ditt bilägande lite enklare och smidigare.

Tack för att vi får ta hand om din bil! 

Boka ditt verkstadsbesök här!

1. Du får ett meddelande eller e-mail

1. Du får ett meddelande eller e-mail

Medan din bil är i verkstaden får du ett sms eller ett e-mail med en länk till en genomgång från din Personliga servicetekniker.

2. Du läser genomgång och prisförslag

2. Du läser genomgång och prisförslag

Genomgången består av en video och/eller foton med en förklaring av vad som behöver åtgärdas samt ett prisförslag.

3. Du tackar ja eller nej till servicerekommendationerna

3. Du tackar ja eller nej till servicerekommendationerna

Med ett enkelt klick kan du godkänna de rekommenderade arbetena. Transparent, smidigt och inga fler överraskningar!

Fleetback bromsklossar

Detta är en exempelvideo för hur ett klipp från serviceteknikern kan se ut. I detta fall har teknikern information angående däck och åtgärder på bromsar som kunden behöver ta ställning till.

Fleetback lampor

Detta är en exempelvideo för hur ett klipp från serviceteknikern kan se ut. I detta fall har teknikern information angående lampor och blinkers som kunden behöver ta ställning till.