Renault hos Bilia
Renault hos Bilia

Vi hjälper dig hitta rätt Renault oavsett om du letar efter en ny eller begagnad. Alltid med ett stort lager av bilar för snabb leverans och leasing.

Utvalda modeller

Här ser du erbjudanden på utvalda Renaultmodeller och aktuella nyheter.
 

Nya Renault Arkana Intens E-Tech Hybrid

Unik körupplevelse med den senaste tekniken

 • Optimerad stadskörning med eldrift för upp till 80%
 • 100% eldrift från start
 • Kampanjpris från 313.900 kr Ord. pris 323.900 kr
 • Privatleasa 3.890 kr/månad
 • Privatleasa Renault hos Bilia

  Privatleasa din Renault hos oss

  Med privatleasing får du köra en helt ny bil till en fast månadskostnad, utan att betala något i förskott. Efter tre års bekymmersfritt bilägande lämnar du tillbaka bilen och kan välja ut en ny.


  Läs mer om privatleasing

 • Renault som tjänstebil från Bilia

  Renault som tjänstebil

  Kör du tjänstebil, är småföretagare eller har ansvar för bilflottan på ett företag? Med tjänstebil från Renault är du redo för en bra dag på jobbet. Vi hjälper dig med allt som rör företagets bilägande.


  Läs mer om tjänstebil

 • Tillgänglighet

  Anläggningar över hela Sverige.

 • Köp bil online

  Köp Renault online eller i någon av våra bilhallar.

 • Snabb leverans

  Alltid nya och begagnade bilar i lager för snabb leverans.

Garantier för begagnade bilar

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Renault Business Relax Billeasing:
Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris. Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.