Maxi-Cosi - Maximal komfort utan kompromisser

Maxi-Cosi bilbarnstolar - maximal komfort utan kompromisser

Maxi-Cosi har utvecklat några av marknadens mest populära bilbarnstolar, designade för högsta säkerhet och maximal komfort. Maxi-Cosis babyskydd och bilbarnstolar monteras enkelt med ISOFIX-fästen eller bilens trepunktsbälten. Med eller utan bas. Och när det är dags för en härlig barnvagnspromenad flyttar du bara över babyskyddet till barnvagnen. Det passar de flesta barnvagnar.

Maxi-Cosi underlättar för dig som förälder.

Säkra och bekväma bilbarnstolar. Maxi-Cosi utvecklar sina bilbarnstolar med tanken att underlätta för dig som förälder, så du kan ta till vara på alla värdefulla ögonblick. Det ska vara smidigt, praktiskt och säkert. Då blir det roligt att resa med barnen i bilen! Med en Maxi-Cosi Bas till babyskyddet maximeras säkerheten och risken för felmontering minimeras. Dessutom förenklar du vardagen – det säger bara klick så sitter din baby säkert i bilen!

Högsta säkerhet med SPS.

Många bilolyckor sker från sidan och orsakar allvarliga skador. Därför är det extra viktigt att ha sidoskydd i bilbarnstolen. Alla Maxi-Cosis bilbarnstolar är utrustade med Side Protection System (SPS) som ger optimalt skydd vid sidokrockar och minimerar risken för allvarliga skador.