Alfta ett varumärke hos Bilia

Alfta Buren - hundburar och hundgrindar modellanpassade för din bil. Och hund.

Alfta Buren erbjuder modellanpassade hundburar och hundgrindar till flera Volvo, Renault, Toyota och Dacia-modeller. I sortimentet finns allt från mindre enkelburar till fullstora burar som fyller hela lastutrymmet. Även dubbelburar för dig med två hundar.

Alfta Buren är perfekt anpassad för din hund och din bil.

Alfta Buren hundburar är både säkra och bekväma. I sortimentet finns flera hundburar perfekt anpassade för din bilmodell. Alfta Buren är dessutom enkel att montera och flytta mellan fordon.

Kraftig och säker konstruktion.

Alfta Buren modellanpassade hundbur för Volvo har en kraftig och säker konstruktion. Den är tillverkad i runda, bockade stålrör utan svetsade hörn på stommen, vilket gör att hundburen inte bryts sönder vid en kollision. Hundburarna för Renault, Toyota och Dacia är utformade efter Alfta Burens standardutförande.

Hundgrind eller avdelare - ett bekvämt alternativ.

En hundgrind är ett bekvämt alternativ – både för dig och din hund. Alfta Burens hundgrindar och avdelare modellanpassade för Volvo är tillverkade i runda bockade stålrör och har en unik fastsättning som gör att man inte behöver borra eller skruva i bilen. Mycket enkelt och snabbt att montera i och ur bilen. Hundgrindarna och avdelarna finns modellanpassade för Volvo, Renault, Toyota och Dacia. Grindarna för Renault, Toyota och Dacia är utformade efter Alfta Burens standardutförande.