Leveranser

För de produkter som vi kan skicka som paket till ombud har vi valt Schenker som leverantör. Schenker har ca 1600 ombud runt om i Sverige. När dina varor överlämnats av oss till Schenker från vårt lager så tar det mellan 1-4 dagar innan de ankommer till ditt Schenker ombud beroende på var du bor i Sverige. När dina varor ankommer ditt ombud så kommer du att få ett sms eller email med en kod om att varorna finns att hämta. När du hämtar varorna skall du ange koden du fått samt visa din legitimation.

På Bilias 35 butiker kan du också välja att hämta och betala dina varor. Du väljer det leveranssätt som passar dig bäst innan du skall betala i webbshoppen.

Beställer du före kl 12.00 en vardag och varan/varorna finns i vårt webblager skickar vi beställningen samma dag.

För frakter till ombud betalar du en fraktavgift som anges i din varukorg. Fraktpriset varierar mellan 39-99 kr för privatpersoner inklusive moms. För företag erbjuder vi endast hämta i våra butiker till en början.

Om du beställer skrymmande varor som t ex takboxar och däck så sker leverans endast till våra butiker idag.

För alla monterat & klart tjänster så utförs dessa på någon av våra anläggningar vilket du väljer när du skall boka beställningen av tillbehör och montering. Alla monteringsjobb av tillbehör utförs av våra auktoriserade tekniker. Din beställning av monterat & klart tas emot av våra personliga tekniker som kontrollerar din beställning mot det registreringsnummer du lämnat så du kan vara trygg att det blir rätt. Om din beställning måste korrigeras så kontaktar vår personliga tekniker dig.

Har du någon fråga gällande din leverans så kan du alltid chatta, maila eller ring oss så hjälper vi dig.