Var först med att uppleva nya Volvo C40 Recharge

Volvos första helt eldrivna Crossover. Går snart att beställa hos Bilia.

  • 420 km räckvidd på el*
  • 4.9 sekunder 0–100 km/h
  • 100% läderfri interiör
  • Google-integrerad

Framtiden är här

C40 Recharge visar hur vi vill skapa förändring – och banar förhoppningsvis väg för fler hållbara val när det kommer till mobilitet. C40 Recharge är den första Volvon med en interiör i material helt utan läder, som till exempel ratt, växelspak och klädsel. Vi anser att detta representerar en ny, mer respektfull tolkning av lyx och materialanvändning i bildesign.

Känn förändringen

C40 Recharge ger dig en bekväm kontroll både i stadsmiljö och på motorväg. Med One Pedal Drive bromsar bilen automatiskt när du släpper gaspedalen. Samtidigt som den accelererar snabbt och smidigt. Google Assistent, Google Maps och Google Play är integrerade för en smidig och uppkopplad körupplevelse. Säg bara ”Hej Google” för att komma igång.

*Räckvidd beräknas enligt de realistiska WLTP- och EPA-körcyklerna under kontrollerade förhållanden för ett nytt fordon. Verklig räckvidd kan variera. Siffrorna baseras på det preliminära målet. Slutlig fordonscertifiering väntas.

Håll mig uppdaterad om nya Volvo C40 Recharge

Vill du vara först med att uppleva nya Volvo C40 Recharge? Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter, så håller en av våra säljare dig uppdaterad med information. Vi ser fram emot att höra från dig!

Bilia Personbilar AB värnar om din personliga integritet och genom denna integritetspolicy vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och regler för dataskydd.

Läs Bilias integritetspolicy