Köp nya däck - Tävla om exklusiva premier!

Möt sommaren med nya däck.

Börjar dina däck bli slitna? Just nu har du chans att vinna exklusiva premier när du köper nya däck hos oss. Under maj, juni och juli lottar vi varje månad ut premier till dig som har köpt nya däck. 

När du köper Nokian-, Pirelli- eller Continental-däck av oss är du med i utlottningen av deras exklusiva premier. Allt du behöver göra är att registrera ditt däckköp i formuläret längre ner för att vara med i utlottningen. Tävlingen gäller på våra anläggningar och på bilia.se.

Säker sommar önskar vi på Bilia

Till sommardäck
Nokian

Nokian

  • Var med i utlottningen av Live It gåvokort värde 1000:-. Det är ett gåvokort på upplevelser där du väljer själv vilken typ av upplevelse du vill boka och njuta av.

Nokian är specialiserade på däck för nordiska förhållanden. Läs mer om Nokian och deras köregenskaper.

  

Köp dina Nokian-däck av oss
Continental

Continental

  • Vinn löparskor från adidas värde 1200:-. Löparskorna har en unik sula gjord av gummi från Continental. Få bästa möjliga väggrepp ute på din löptur.

Continental erbjuder en säker körupplevelse med prisbelönta premiumdäck. Läs mer om Continental och deras premiumdäck.

 

Köp dina Continental-däck av oss
Pirelli

Pirelli

  • Vinn ett F1-paket innehållandes ryggsäck, necessär, armband, podiumkeps, mobilhögtalare, modellbil och trådlösa in-ear hörlurar. Värde 3000:-. 

Pirelli har rötter i Italien och är en av världens största däcktillverkare. Läs mer om Pirelli och deras samarbete med Volvo.

 

Köp dina Pirelli-däck av oss

Registrera ditt däckköp

Grattis till dina nya däck! För att vara med i utlottningen av premier från Nokian, Continental och Pirelli behöver du registrera ditt köp via det här formuläret. Vi kontrollerar att du har köpt dina däck hos Bilia. Lycka till!

Jag har köpt däck från: *

I slutet av maj, juni och juli dras vinnare som är utsedda av en jury på Bilias marknadsavdelning. Tävlingen gäller vid köp av nya däck under perioden 1/5-31/7 2018.