Starkare körupplevelse med Polestar.

Starkare körupplevelse med Polestar.

  • Ökad motorprestanda
  • Bibehållen bränsleförbrukning
  • Bevarade Volvo-garantier
Hittade 115 st

Polestar effektoptimering för ökad prestanda och förbättrad körupplevelse.

Polestar effektoptimering ökar prestandan i din Volvo och ger dig en helt ny och förbättrad körupplevelse. Med Polestar effektoptimering får du tjugo års utveckling och erfarenhet från racing under huven!

  • Räntefri delbetalning upp till 24 mån
  • Snabb leverans och fri retur i butik
  • Kundservice dygnet runt
Monterat och klart!

Monterat och klart!

Vi hjälper dig att montera utvalda Volvo-tillbehör säkert och bekvämt, allt utifrån tillverkarens anvisningar. Det som behövs för monteringen samt arbete ingår. Allt du behöver göra är att välja monterat & klart när du handlar. Givetvis 1 års garanti på både monteringen och produkten.

Snabb leverans, byte i butik och fri frakt

Snabb leverans, byte i butik och fri frakt

Det är smidigt att handla biltillbehör på bilia.se. Finns varan i lager skickas den inom 1 – 2 dagar. Och skulle något inte passa är det bara att byta i din närmsta butik eller skicka tillbaka.

Bibehållen bränsleförbrukning.

Vid normal körning påverkas inte bilens bränsleförbrukning av effektoptimeringen.

Bevarade Volvo-garantier.

Din Volvo står för hög kvalitet, avancerad teknologi och genomarbetade komponenter med fokus på säkerhet och pålitlighet. Det kan du lita på. Det är några av fördelarna med att köra Volvo. Och det är därför endast auktoriserade Volvoverkstäder får utföra Polestar effektoptimering. Givetvis behåller du även alla Volvos Originalgarantier.

När du har gjort en Polestar-optimering hos oss får du ett intyg från Volvo. Sedan ska bilen besiktigas. Du bokar själv tid hos Svensk Bilprovning för en registreringsbesiktning och visar upp intyget från Volvo.

Bättre andrahandsvärde.

När din Volvo är Polestar-optimerad med ännu bättre motorprestanda kan du dessutom förvänta dig ett bättre andrahandsvärde den dagen du säljer din bil. Se till att registrera din bil så du får ett officiellt Polestar-certifikat. Det är ett värdefullt dokument som verifierar att din bil är Polestar-optimerad.

Enkel installation.

Teknologin har utvecklats av Polestar tillsammans med Volvo och effektoptimeringen kan endast installeras av auktoriserade Volvoverkstäder. Passa på att utföra effektoptimeringen vid nästa servicetillfälle.

Kan din Volvo effektoptimeras?

Polestar effektoptimering kan utföras på de flesta Volvo-modeller. Antingen innan leverans av din nya bil eller i vår verkstad på modeller som är upp till 10 år gamla.

Boka tid för effektoptimering!

Ring oss på 0771-400 000 så hjälper vi dig.