Skönt klimat i kupén. Även kalla dagar.

Skönt klimat i kupén. Även kalla dagar.

  • Minskad bränsleförbrukning med motorvärmare
  • Börja morgonen i en uppvärmd bil
  • Vi hjälper dig till bästa komfort och körupplevelse
Filtrera
Hittade 51 st Visa
Visa Filtrera Sök
Sök
Hittade 51 st
0
Varukorg
30 % Rabatt

999SEK/ st

699SEK/ st

30 % Rabatt

860SEK/ st

599SEK/ st

Volvo Original

Hos oss hittar du alltid originaltillbehör till din Volvo.

  • Hög kvalitet
  • Brett sortiment
  • Unika tillbehör
26 % Rabatt

350SEK/ st

259SEK/ st

20 % Rabatt

450SEK/ st

359SEK/ st

Snabb leverans

Beställ före klockan 12 så skickas din order samma dag.

Läs mer
Biliakortspris vid betalning med CarPay online eller Biliakort i butik

Värmande vardagslyx.

Med en motorvärmare eller ett kupéelement får du nöjet att sätta dig i en uppvärmd bil. Även de kallaste vinterdagarna. Du slipper både is och imma på fönsterrutorna. Dessutom minskar motorvärmaren både motorns slitage och bränsleförbrukning.

Allt för ökad komfort.

Med en parkeringsvärmare eller ett kupéelement får du ett skönt klimat i kupén, även de kallaste vinterdagarna. Med fjärrstart och tidur kan du enkelt starta värmaren i förväg. Du slipper både is och imma på fönsterrutorna. Med en motorvärmare minskar både motorns slitage och bränsleförbrukning.

Volvo On Call. Volvo On Call är en smart app för dig som Volvo-ägare. Tack vare Volvo On Call kan du förvärma motorn och värma upp kupén var du än befinner dig. Via appen får du åtkomst till information på instrumentpanelen där du exempelvis kan se servicevarningar och bränslenivå. Du kan smidigt skapa en körjournal och hitta din bil genom att be den att tuta och blinka så du ser var den står parkerad. Du kan även låsa och låsa upp bilen tack vare fjärrstyrning. Här finns även inbyggd assistans, akut support och automatiskt krocklarm.

Volvo in-car delivery. Du som har Volvo On Call kan även nyttja tjänsten Volvo in-car delivery. Med en tillfällig, digital nyckel kan t.ex. mat.se, Intersport och NetOnNet leverera din onlinebeställning direkt till din bil. På så sätt sparar du tid och slipper göra ett extra stopp på vägen. Smart och smidigt!

Funderar du över något? Du vet väl om att du alltid kan ringa oss på 0771-400 000. Vi hjälper dig dygnet runt!