Skönt klimat i kupén. Även kalla dagar.

Skönt klimat i kupén. Även kalla dagar.

  • Minskad bränsleförbrukning med motorvärmare
  • Börja morgonen i en uppvärmd bil
  • Vi hjälper dig till bästa komfort och körupplevelse

Värmande vardagslyx.

Med en motorvärmare eller ett kupéelement får du nöjet att sätta dig i en uppvärmd bil. Även de kallaste vinterdagarna. Du slipper både is och imma på fönsterrutorna. Dessutom minskar motorvärmaren både motorns slitage och bränsleförbrukning.

Snabb leverans, byte i butik och fri frakt

Snabb leverans, byte i butik och fri frakt

Det är smidigt att handla biltillbehör på bilia.se. Finns varan i lager skickas den inom 1 – 2 dagar. Och skulle något inte passa är det bara att byta i din närmsta butik eller skicka tillbaka.

Monterat och klart!

Monterat och klart!

Vi hjälper dig att montera utvalda Volvo-tillbehör säkert och bekvämt, allt utifrån tillverkarens anvisningar. Det som behövs för monteringen samt arbete ingår. Allt du behöver göra är att välja monterat & klart när du handlar. Givetvis 1 års garanti på både monteringen och produkten.

Allt för ökad komfort.

Med en parkeringsvärmare eller ett kupéelement får du ett skönt klimat i kupén, även de kallaste vinterdagarna. Med fjärrstart och tidur kan du enkelt starta värmaren i förväg. Du slipper både is och imma på fönsterrutorna. Med en motorvärmare minskar både motorns slitage och bränsleförbrukning.

Snygga mattor och praktiska sätesskydd.

Hos oss hittar du allt du behöver till din bil. Och lite till. Vi har allt från solskydd och sätesskydd till golvmattor i textil eller gummi. Allt för att du ska få bättre komfort i kupén.

Smart förvaring.

Visst underlättar det att veta var man har sina saker. Särskilt i bilen. Hos oss på Bilia hittar du smart förvaring för alla dina saker. Från glasögonhållare till läskande kylboxar. Rätt sak på rätt plats!

Batteriladdare i bilen.

För många kan det därför idag vara en god idé att investera i en batteriladdare. Det är nämligen så att korta bilturer sätter ett batteri på prov och särskilt mycket om du samtidigt använder tex. vindrutetorkare, lampor och laddar din telefon. Bilen laddar givetvis batteriet på egen hand men det krävs då att du kör lite längre sträckor och inte använder så mycket el från bilen.

Volvo On Call.

Volvo On Call är en smart app för dig som Volvo-ägare. Tack vare Volvo On Call kan du förvärma motorn och värma upp kupén var du än befinner dig. Via appen får du åtkomst till information på instrumentpanelen där du exempelvis kan se servicevarningar och bränslenivå. Du kan smidigt skapa en körjournal och hitta din bil genom att be den att tuta och blinka så du ser var den står parkerad. Du kan även låsa och låsa upp bilen tack vare fjärrstyrning.

Här finns även inbyggd assistans, akut support och automatiskt krocklarm.

Volvo in-car delivery.

Du som har Volvo On Call kan även nyttja tjänsten Volvo in-car delivery. Med en tillfällig, digital nyckel kan t.ex. mat.se, Intersport och NetOnNet leverera din onlinebeställning direkt till din bil. På så sätt sparar du tid och slipper göra ett extra stopp på vägen. Smart och smidigt!

Funderar du över något? Du vet väl om att du alltid kan ringa oss på 0771-400 000. Vi hjälper dig dygnet runt!