Välkommen till Volvo Polestar!

350 hk, 4,7 sekunder från 0 till 100 och racingkänsla i varje detalj. Samtidigt är det en bil du gärna kör året runt, som har plats för familjen och är din bästa vän på långturen. 

Det är ingen tvekan om att Volvo V60 och S60 har rötterna i racing. 6-cylindrig motor med twin scroll-turbo, automatlåda med växelpaddlar, specialkalibrerad Haldex fyrhjulsdrift, sexkolvs Brembo bromsok och Öhlins helt nya stötdämparsystem ger en bil som är redo för alla vägar, i alla väder och året om.

Antalet återförsäljare för Polestar är begränsat och hos Bilia finns bilarna i Sisjön, Göteborg och Jägersro, Malmö
Vid intresse, kontakta:
Fredrik Nilsson
Bilförsäljare
Jägersro, Sverige
Bilia Personbilar AB
Fredrik.Nilsson3@bilia.se

Tobias Widman
Bilförsäljare
Sisjön, Sverige
Bilia Personbilar AB
Tobias.Widman@bilia.se

Maximal körbarhet. Året runt.

Utvecklade i Sverige för våra förhållanden med vägar av varierande kvalitet och fyra årstider gör de sitt jobb året runt. Med vinterdäcken på kan du få en lika härlig körupplevelse en vacker januaridag som du får när våren kommer och sommarsulorna är på.

Välkommen in till oss så berättar vi mer!

Erbjudandena kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter. Bilarna på bilderna är extra­utrustade. Med reservation för slutförsäljning, prisförändringar och skrivfel.

Våra texter om respektive modell är generella och kan innefatta utrustning som både är standard eller som tillval. För att få rätt specifikation är ni välkomna att kontakta våra säljare eller bygga din nya Volvobil på bilia.se/bilar/volvo/.