Kampanjer

Nya Volvo V60

Volvos version av en riktig herrgårdsvagn
I mer än 60 år har vi på Volvo utvecklat och byggt herrgårdsvagnar som gör livet enklare och rikare för familjer av alla slag. Nya Volvo V60 matchar alla de krav du ställer på en riktig herrgårdsvagn. Köregenskaperna är av allra högsta klass och nya V60 är ett nöje att köra. Skandinavisk design och smart funktionalitet gör det enkelt att trivas inne i kupén. Hela Volvo V60 utstrålar kvalitet och ändamålsenlig design, helt i linje med sin långa tradition.

Mångsidigt lastutrymme
Det genomtänkta och väl utformade lastutrymmet ger dig möjlighet att enkelt få med dig de saker du behöver. Det bakre ryggstödet är fällbart och delbart 60/40. Varje del kan enkelt fällas för att skapa en i det närmaste en helt plan lastyta. Nackstöden fälls automatiskt så att de inte ska vara i vägen när ryggstöden fälls; elektriskt fällbara ryggstöd finns som tillval.

Ditt extra vakande öga
City Safety autobroms minskar risken för att köra på framförvarande fordon med hela 45procent enligt en undersökning. Med nya Volvo V60 kan föraren även få hjälp att styra undan för att undvika kollision med fordon, cyklister, gående och större djur. City Safety använder sig av radar- och kamerateknik och är aktiv dag som natt.

  • V60
  • V60
  • V60

Volvo Inclusive Billån är beräknad på 30% kontant, 72 månader och ränta 4,30% samt effektiv ränta 4,39%. Förbr. l/100 km bl. körn. WLTP: 2,1–9,1. NEDC korr: 1,9–7,6. CO2, g/km. WLTP: 48–206. NEDC korr: 44–176. (T8 aut–T6 AWD aut.) Miljöklass Euro 6D-Temp. WLTP-värden avser EU-marknader. Marknadsspecifika avvikelser kan förekomma beroende på bilens specifikation.