XC40 parkerad vid ett hus.

Privatleasa din Volvo

Upptäckt fördelarna med privatleasing. Med Volvo Inclusive Privatleasing får du ett förmånligt alternativ till bilägande. Du slipper kontantinsats och under de tre år du har bilen får du alla dina bilkostnader smidigt samlade i en månadskostnad. Hittar du inte den modell du söker så hör av dig, så hjälper vi dig.

Ingår alltid när du privatleasar din Volvo hos Bilia:  

  • Serviceavtal i 3 år 
  • Volviaförsäkring i 3 år (gäller ej XC40 T3 Edition)
  • 0:- kontantinsats
  • 1.500 mil/år
  • Samtliga modeller
  • Drivmedelsrabatt
  • Garanterat restvärde

Hur fungerar Privatleasing?

Volvo Inclusive Privatleasing är ett alternativ för dig som vill hyra din bil istället för att äga den. Välj Volvomodell, extrautrustning och planerad körsträcka. Valen ger dig därefter din slutgiltiga månadskostnad – hyra för bilen, försäkring och service ingår. Månadskostnaden kan påverkas av ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort, etc. Dessutom tillkommer fordonsskatt (0 kr vid miljöbil) samt det drivmedel du tankar. Volvo Inclusive Privatleasing tecknas med en avtalstid om tre år.

Vad är det som ingår i månadsavgiften som jag betalar?

Det som ingår i månadsavgiften är finansiering i Volvofinans bank, halvförsäkring i Volvia och ett Volvo Original serviceavtal. Bilen har personvagnsgaranti vilket innebär det att den har samma försäkringsskydd som en helförsäkring.

Vilka avgifter är det som tillkommer?

Trafikverkets avgifter och bränsle. När du hämtar bilen betalar du skylt- och registreringsavgift. Årligen betalar du fordonsskatt, men väljer du en miljöbilsklassad Volvo så slipper du fordonsskatten. Dessutom betalar också för det bränsle du tankar. I Volvo Inclusive Privatleasing ingår ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt.