Toyota Proace verso hos Bilia
Toyota Proace verso hos Bilia

Byggd för en aktiv livsstil

Toyota Proace Verso är en rymlig, bekväm och flexibel bil, välförsedd med praktiska och säkra lösningar för både jobb och fritid. Med en kombination av smarta funktioner och användarvänlig teknik transporterar du dig, dina passagerare och dina prylar smartare, bekvämare och säkrare.Det finns flera möjligheter att anpassa Proace Verso ytterligare, så att den passar dig perfekt.

  • Köp från 274.900 kr

Färger och varianter

Shuttle
Shuttle är den grundutrustade varianten av Toyota Proace Verso, men också den variant som har plats för flest passagerare. Standardutrustningen inkluderar bland annat barnsäkra lås bak, manuell luftkonditionering och mörktonade bakrutor.

Premium
Med Premium uppgraderar du din Toyota Proace Verso med bland annat nyckelfritt lås- och tändningssystem, parkeringssensorer fram, backkamera, döda-vinkeln-varnare, nedfällbara bord i framstolarnas ryggstöd och fjärrstyrd bränslevärmare med tidur.

Executive
Executive är den mest exklusiva varianten av Toyota Proace Verso. Den har bland annat automatisk kraftöverföring, panoramaglastak, navigationssystem, röstigenkänning och separata fåtöljer med individuellt lutningsbara ryggstöd i tredje sätesraden.

Toyota Proace Verso för snabb leverans

Garanti, service och assistans

  • Vägassistans

    Med din nya Toyota följer tre års Toyota Eurocare vägassistans på köpet.

    Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir åtta år gammal.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Flex Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde. Flex Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med 3,99% ränta och 4,6% effektiv ränta. Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde. Priserna för Business Lease är excl. VAT.