Toyota Transportbil hos Bilia
Toyota Transportbil hos Bilia

Kompakt utanpå. Kompetent inuti.

I nya Proace City har du en funktionell och flexibel transportbil med utrustning och komfort som en personbil. Den har en klassledande lastlängd som rymmer upp till två lastpallar, oavsett om du väljer den korta eller långa varianten.

Proace City har fyra krockkuddar och autobroms som standard, och en uppkopplad förarmiljö full av smarta detaljer.
 • Köp från 192.900 kr

I blickfånget

Utforska några av Toyota Proace Citys bästa sidor.

Varianter och färger

 • Entry

  Entry är den grundutrustade varianten av Toyota Proace City, med plats för dig och en till person i förarhytten. Den har bland annat 15” stålfälgar, dubbla 180° öppningsbara bakdörrar, skjutdörr på höger sida och skymningsrelä.

 • Comfort

  Med Comfort har din Toyota Proace City plats för tre personer i förarhytten. Den är dessutom utrustad med bland annat 16", stålfälgar med hjulsidor (5-trippelekrad), elektriskt infällbara sidobackspeglar och backkamera. Välj mellan längderna kort och lång, samt en eller två skjutdörrar.

 • Professional

  Professional uppgraderar din Toyota Proace City med bland annat 16" 5-dubbelekrade lättmetallfälgar, nyckelfritt lås- och tändningssystem, parkeringskamera med utökad bakåtsikt och Pro Touch-multimediasystem. Välj mellan längderna kort och lång, samt en eller två skjutdörrar.

Finns tillgänglig i färgerna

Proace City

Blå (metallic)

Bil

Se hur bilen kan se ut i olika färger

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med din nya Toyota följer tre års Toyota Eurocare vägassistans på köpet.

  Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir åtta år gammal.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Flex Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde. Flex Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med 3,99% ränta och 4,6% effektiv ränta. Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde. Priserna för Business Lease är excl. VAT.