Proace City Electric hos Bilia
Proace City Electric hos Bilia

Elbil med maximal funktion

Med Proace City Verso Electric har du både en personbil och en transportbil i samma bil. Det finns plats för upp till sju personer men fäller du ner stolarna blir det en transportbil.

Kör helt utsläppsfritt med Proace City Verso Electric som har en räckvidd upp till 258 km. Ladda upp till 80% av bilens kapacitet på bara 30 minuter med snabbladdning, eller 100% på cirka 5 timmar med laddbox.

  • Köp från 426.320 kr exkl. moms
  • Köp från 499.000 kr inkl. moms

I blickfånget

Utforska några av Toyota Proace City Verso Electric bästa sidor.

Toyota Proace City Verso Electric för snabb leverans

Tyvärr inga bilar i lager

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Flex Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde. Flex Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med 3,99% ränta och 4,6% effektiv ränta. Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde. Priserna för Business Lease är excl. VAT.