Toyota hos Bilia
Toyota hos Bilia

Ta din Toyota Hilux till nästa nivå

Sätt personlig prägel på din Toyota Hilux med originaltillbehör som gör bilen ännu smartare, snyggare och bekvämare. Bilia förenklar dessutom ditt bilägande med praktiska tjänster som serviceavtal och däckhotell med mera.


Tjänster för dig som skaffar Toyota hos Bilia

Däckhotell
Låt Bilia ta hand om dina sommar- och vinterdäck. Vi förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen. När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.

Läs mer om Bilia Däckhotell

Skadecenter
På Bilia Skadecenter tar vi hand om alla typer av bilskador, från små repor i lacken till omfattande krockskador. Vi utför också skadebesiktning och genomför det verkstadsarbete som behövs, såväl glas- och plåtarbete som lackering.

Läs mer om Bilia SkadecenterTillbehör för din Toyota Hilux

  • Frontbåge med extraljus
  • Skärmbreddare
  • Kåpa/Flaklock/Rulltopp
  • Vindskydd
  • Tailgate
  • Centrallås kåpa/läm
  • Flakbåge
Se alla Toyotas originaltillbehör

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Flex Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde. Flex Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med 3,99% ränta och 4,6% effektiv ränta. Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde. Priserna för Business Lease är excl. VAT.