Kampanjer

Nya Renault Grand Scenic

Familjefavoriten är här i ny tappning! Under 20 år har Grand Scenic glatt familjer som har krav på utrymme, flexibilitet och komfort. Nya Grand Scenic kommer inte att göra någon besviken.

Flexibiliteten och utrymmena med upp 5 till 7 säten är självklart kvar. Med ett enkelt knapptryck fäller du stolarna och får ett plant golv med oslagbar lastlängd. Perfekt för att transportera hockeylaget eller storhandling på IKEA.

Från utsidan ser man tydligt att svenska designchefen inspirerats av SUVens fräcka design. Stora 20-tumsfälgar som standard, högre markfrigång, takrails i aluminium och Renaults unika C-Shape strålkastare med 3D LED-varselljus.

I Grand Scenic hittar du självklart den senaste multimediatekniken med stor peksärm, bluetooth för röststyrning och mycket mer. Multi Sense ger dig möjligheten att anpassa såväl den interiöra atmosfären som motorrespons växellåda, rattmotstånd etc. Bose Surround© med subwoofer och elva högtalare sprider det maximala ljudet.

5 stjärnor i Euro NCAP borgar för en god säkerhet för alla bilens passagerare med tekniker som Aktivt nödbromssystem som upptäcker fotgängare, Filhållningsassisten, Trötthetsvarnare och mycket mer.

Nyfiken? Kom in så berättar vi gärna mer.

 

  • Grand Scenic
  • Grand Scenic

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. NEDC: 6,0-6,2 l/100km. CO2-utsläpp enl. NEDC: 140-141 gram/km. WLTP: 6,9-7,1 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 156-160 gram/km.