Renualt hos Bilia
Renualt hos Bilia

Sofistikerad SUV med sportig look

Nya Renault Captur är både större och modernare än tidigare generation. Den har alla kännetecken för en SUV och gör ett starkt första intryck med sin muskulösa siluett, sofistikerade interiör och tvåfärgade design.

Tack vare användarvänlig teknik och flexibilitet kan du anpassa din Captur efter dina behov och önskemål, för att ge dig en unik upplevelse.

 • Köp från 198.900 kr
 • Privatleasa från 2.490 kr/månad

I blickfånget

Utforska några av Renault Capturs bästa sidor.

Varianter och färger

 • Captur Zen

  Zen är den grundutrustade varianten av Renault Captur. Den har bland annat svart textilklädsel, parkeringssensor bak, lätt tonade bakrutor och multimediasystem med 7" pekskärm.

 • Captur Intens

  Renault Captur Intens adderar extra funktioner, såsom backkamera, navigator, eluppvärmd ratt och takrail, och ett unikt uttryck tack vare den tvåfärgade lacken.

 • Captur R.S. Line

  Med Renault Captur R.S. Line uppgraderar du bland annat till 9.3" pekskärm för multimediasystemet/ navigatorn. Du får även den unika R.S. Line-designen i både exteriör och interiör.

 • Captur Initiale Paris

  Initiale Paris är den mest exklusiva varianten av Renault Captur, med bland annat Bose multimediasystem med 9.3" pekskärm och navigator, 360 parkeringskamera och handsfree-parkering.

Finns tillgänglig i färgerna

Captur

Blå Celadon / Grå Highland (metallic)

Bil

Se hur bilen kan se ut i olika färger

Garanti, service och assistans

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Renault Business Relax Billeasing:
Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris. Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.