Hela bilägandet Bilia

Hela bilägandet

Hos oss på Bilia finns allt som rör bilen, från ett stort utbud av nya och begagnade bilar, till verkstadstjänster, tillbehör och allt annat du behöver för ett bekvämt bilägande. Oavsett om du är privat- eller företagskund, med en ny eller äldre bil, är vi måna om att underlätta för dig.

På våra anläggningar möts du av kunnig personal och i vår verkstad får du en Personlig Servicetekniker, som har den tekniska expertis du behöver och är den du håller kontakt med genom hela verkstadsbesöket. Har du frågor om ditt bilägande, tveka inte att kontakta vår kundservice Bilia Nu!

Finansieringslösningar för alla behov

Finansieringslösningar för alla behov

Vi på Bilia hjälper dig med en trygg och enkel finansiering med bättre kontroll över dina kostnader. Oavsett om du köper eller leasar, nytt eller begagnat, privat eller via företaget har vi förmånliga lösningar som passar dig, din bil och din ekonomi.

Läs mer om finansiering under ditt bilvarumärke.

Trygg och säker försäkring

Trygg och säker försäkring

När du köper bil hos Bilia hjälper vi dig såklart med försäkringen. Vi samarbetar med Volvia, Renault försäkring och Dacia försäkring som har förmånliga, trygga försäkringar anpassade för din bil.

Läs mer om försäkring under ditt bilvarumärke.