Kampanjer

Om Nya Ford Mondeo

Nya Ford Mondeo är omskriven av motorjournalisterna och efterlängtad bland våra kunder. Bland lovorden premieras bilen för sin höga komfort, fina vägegenskaper och tysta kupé. Med sina strömlinjeformer, sitt låga tak och de djärva detaljerna är nya Mondeo mer cool, aggressiv och utmanande än någonsin. Iögonfallande? Definitivt! Sofistikerad? Tveklöst! Interiören - en kombination av spjutspetsdesign och teknik - är minst lika kompromisslös, med äkta hantverksskicklighet och en grym känsla för detaljer.

Strålkastare som hjälper dig att se runt kurvorna

Ford Dynamics LED-teknik är inte bara iögonfallande, den är smart också! Supereffektiva LED-strålkastare ger ett intensivt sken och lamporna lyser upp vägen genom att följa med hjulen när du svänger. Till och med de "traditionella" indikatorlamporna har ersatts av mer avancerade och väl synliga alternativ: LED-slingor som lyser upp i böljande sekvenser när du blinkar.

Tekniken bakom konsten att parkera

Nästa generations Active Park Assist gör mer än att bara styra in dig i parkeringsutrymmet vid fickparkering. Systemet kan även hjälpa dig parkera vinkelrätt. Ultraljudssensorer avgör om bilen får plats i utrymmet och dataprogrammet styr sedan in bilen åt dig. Tekniken varnar dig till och med om den känner av ett hinder som du kanske inte själv upptäcker medan du backar.

  • Ford Mondeo Röd
  • Ford Mondeo