Ford Focus blå

Försäkring

Ford Försäkring ger dig låg självrisk, ersättning utan maxgräns och vi garanterar att din Ford repareras med originaldelar på auktoriserade verkstäder. Vi ser det som självklart att ge dig bästa tänkbara service och minsta möjliga krångel om du råkar ut för en skada. Och allt detta får du dessutom till ett riktigt lågt pris.

Högre ersättning med slopad maxgräns

De flesta försäkringsbolag ersätter bara till en viss nivå. Vi har valt att slopa maxgränsen. När vi ersätter till exempel däck och fälgar samt stereo och annan fabriksmonterad utrustning räknar vi på dess riktiga värde.

Vi ersätter din Ford vid totalskada

Vi har även en unik förmån för personbilar som kallas Mervärde (Mervärde gäller inte för transportbilsregistrerad eller direktimporterad bil). Den innebär att vi ersätter dig med en helt ny Ford om du råkar ut för totalskada och din personbil är max 2 år eller har gått max 4 000 mil. Därefter värderar vi den 20 % över marknadsvärdet. Detta gäller då du väljer en ny bil av samma märke som den skadade bilen hos en auktoriserad återförsäljare för Ford. Tack vare det kan du få en bil som är värd mer än den du hade innan. Det är ett villkor som är unikt för Ford Försäkring.

Tilläggsförsäkring med extra omtanke

Vi erbjuder ett flertal prisvärda och användbara tilläggsförsäkringar. Två av dem är lite extra bra:

  • Med Stor Bilextra får du kraftigt sänkt självrisk vid skadegörelse, 75 % av hyrbilen betald i upp till 60 dagar vid verkstadsbesök och 0 kr i självrisk vid djurkollision. Stor Bilextra kostar från 395 kr om året och kan spara många tusenlappar i självrisk!
  • Omtanke är en privat sjukvårdsförsäkring som gäller för dig och alla i bilen om ni råkar ut för en trafikolycka. För 295 kr om året är du och dina passagerare garanterade snabb och effektiv specialistvård, privatläkare, sjukgymnastik och rehabilitering vid trafikolycka.

Här kan du beräkna din försäkringspremie på din Ford

Prova på Ford Försäkring i sex månader till halva priset

Läs mer om Ford försäkring

Du kan alltid ringa Bilia Nu på 0771-400 000 om du har några frågor, vi svarar dygnet runt.