Ford Ka

Ford Ka talar till dig som älskar att köra bil. Den här bilen har charm, dynamik, säkerhet och får alla på gott humör. Ford Ka bygger på avancerad teknologi och omfattande säkerhetssystem och bilen har pigga köregenskaper, servostyrning och en stark 1,3 liters motor. I den här bilen har du allt du behöver för att riktigt kunna njuta av färden.

Ford Ka Trend

I Trend ingår: Backstarthjälp, Ljusterbar ratt i höjd- och djupledd, 12V-eluttag fram, Bältespåminnare på förarsätet, Bakrutetorkare, Vindrutetorkare med intervallfunktion, Mittkonsol med mugghållare, Ljusterbara nackstöd, 14"-stålfälg med hjulsida, Lackerade stötfångare fram och bak, m.m.

Ford Ka Titanium

I Titanium-paketet ingår: Manuell luftkonditionering - med pollenfilter, CD/Radio med 6 högtalare, Lås- fjärrstyrt centrallås, Fönsterhissar fram, 50/50 delbart baksäte, Belysning i bagageutrymmet, Dörrhandtag – lackerade, Ytterbackspeglar - lackade, eluppvärmda och elmanövrerade m.m.

Erbjudandena kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter. Bilarna på bilderna är extra­utrustade. Med reservation för slutförsäljning, prisförändringar och skrivfel.