Ford Galaxy

I nya Ford Galaxy är det spatiösa utrymmet direkt påtagligt. Du sitter bekvämt i den här bilen, i en hög körställningen som ger dig utmärkt överblick över allt som finns framför dig. Ford Galaxy är dynamisk och kraftfull och ser precis ut som en lyxbil. Bilen har blivit längre och bredare och är bekvämare att åka i samtidigt som den tar mer bagage. Dess låga kaross bidrar till att ge en mer strömlinjeformad känsla. Här finns 7 stora säten och ändå plats över för bagage. Om du så har en stor familj, mycket bagage eller bara en förkärlek för utrymme ger nya Ford Galaxy en rymlig och lyxig känsla utöver det vanliga.

  • 5 års garanti alt. 15.000 mil

Ford Galaxy Business

I Business ingår: 17"-aluminiumfälgar (D2YDN), 3:e sätesrad (7-sits),  nyckelfritt låssystem, Lane Keeping Aid, automatisk klimatanläggning med 3-klimatzoner, adaptiv farthållare, dynamiska LED-strålkastare, döda-vinkeln-övervakning med cross traffic alert, SYNC2 inkl bluetooth handsfree, el-förarsäte med minne, fällbara brickor på framstolarnas ryggstöd, automatiskt helljus, automatiskt avbländningsbar ytterbackspegel samt backlägesfunktion, LED-dagljus, 220V eluttag m.m.

Erbjudandena kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter. Bilarna på bilderna är extra­utrustade. Med reservation för slutförsäljning, prisförändringar och skrivfel.