C-MAX & Grand C-MAX har båda 5 års garanti

Nya 5-sitsiga Ford C-MAX och 7-sitsiga Grand C-MAX har fått en omfattande ny design med en perfekt kombination av sportighet och praktisk funktionalitet både interiört som exteriört.

Nya C-MAX är 5-sitsig och med förfinande finesser

Släpp aldrig ratten! Om du inte parkerar förstås. Den nya parkeringsassistenten hjälper dig. Nya C-MAX har sensorer som talar om för dig om det finns en tillräckligt stor lucka att parkera i. Sedan gör bilen jobbet, det enda du behöver göra är att gasa eller bromsa.

Nya Grand C-MAX är 7-sitsig och förenklar familjelivet

Skjutsa runt barnen i en 7-sitsig Grand C-MAX! Bilen har två skjutdörrar bak som kan öppnas och stängas enkelt med en hand. Nu kan du enkelt slussa små barn in och ut ur bilen och inte oroa dig för trånga utrymmen eller betongpelare i parkeringshus. Den rymliga och anpassningsbara interiören i Ford Grand C-MAX är full med innovativa funktioner. Mittsätet i andra sätesraden kan fällas undan smidigt för att ge en enkel passage till tredje sätesraden. Låsen på skjutdörrarna är elektriska och barnsäkra och det finns bältespåminnare på alla säten.

Vad säger media om Ford C-Max

”Ford har lagt ned omsorg på att passagerarna bak ska ha det bra.”
”Den påminner mer om en sportig kombi med snabb styrning och stadig fjädring.”
Vi Bilägare 07/2011

”En bra familjebil där det gigantiska bagageutrymmet fixar sportlovspackningen.”
”Motorn är otroligt tyst. Trafiken utanför hörs inte heller.”
Helena Lundberg TT Spektra, Göteborgs Posten 01/2011

"Trots att Ford Grand C-Max är den billigare bilen så är det den som upplevs som mer exklusiv när det kommer till materialval och utförande på förarmiljön."
Allt om bilen. Teknikens värld. Nr 5, 2 februari 2013

  • Ford C-max blå
  • Ford grand C-MAX