Bilia Totalleasing

Med Bilia Totalleasing har vi gjort det enkelt för dig och ditt företag att äga en bil. Till att börja med, ingen avi- eller uppläggningsavgift. Vi ordnar med finansieringen och givetvis ingår serviceabonnemang och försäkring.

Skaffar ni Biliakortet får ni alla företagets bilkostnader på en och samma faktura. Ni får dessutom drivmedelsrabatt hos Tanka/OKQ8, räntefria köp och upp till 60 dagars kostnadsfri kredit, med mera.

Med Bilia Totalleasing slipper ni krångel och dolda avgifter. Istället får du och ditt företag ett enkelt bilägande, kontroll på er bilekonomi och en lång rad förmånliga erbjudanden.

Våra företagssäljare är gediget utbildade för att hjälpa dig med kalkyler, beskattning och hur man skapar ett tryggt och enkelt bilägande för dig och ditt företag. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan förenkla bilinnehavet för ditt företag!

Här hittar du mer information om Bilia Totalleasing.

Ford Focus

Fords nya formspråk är djärvt och modernt och vi möter ledordet "Kinetic Design" som betyder energi i rörelse. Bilen är sportig och dynamisk precis som körupplevelsen. Alla karosspaneler på Focus, med undantag för taket, har fått en ny stil.

I Titanium ingår: Klimatanläggning, 16"-aluminiumfälg, power startknapp, farthållare med hastighetsbegränsare, eluppvärmd vindruta, LED-belysning bak, dimljus, färddator med ECO-mode.

I Teknik- och säkerhetspaket ingår: Active City Stop, Driver Alert, Lane Keeping Aid, Lane Departure Warning, Identifieringssystem för trafikskyltar, Automatiskt helljus, Automatiskt halvljus. Automatiskt avbländbar innerbackspegel, Vindrutetorkare med regnsensor, Uppgraderad display till färgdisplay i instrumentkluster, Ljudpaketsuppgradering med blåtandsfunktion, USB/AUX, utökad display, Parkeringssensorer bak, Elinfällbara ytterbackspeglar, Dragkroksförberedelse.

 • Focus Titanium 1,0 Ecoboost 100hk kombi

  Förmånsvärde 1.540:-/mån

  månadskostnad:Leasing 2.699 SEK
Uppgradera
Metallic   56:-/mån
Vinterhjul   111:-/mån

Ford S-Max

Ford S-MAX är utformad för att ge en känsla av rörelse - även när bilen står still. Det här är en aktiv bil som ger intryck av att vara på gång. Nya Ford S-MAX är flaggskeppet för Fords nya designinriktning och uppvisar en känsla av kraftfull och atletisk framåtanda. Interiören är verkligen mångsidig.

I Business Edition ingår: 3:e sätesrad, Bi-xenon strålkastare, Förarstol 8-vägs eljusterbar med minne, Nyckelfritt låssystem och FordPower startknapp, Panoramatak, Aut avbländbar innerbackspegel, Convers+/HMI display, Eluppvärmd vindruta, Eluppvärmda spolarmunstycken (vindruta), LED varselljus och automatiska strålkastare, Vindrutetorkare med regnsensor och ställbar känslighet, Värmereflekterande vindruta, Ytterbackspeglar eljusterbara och uppvärmda med markbelysning m.m.

 • S-Max Business 2,0 TDCi 140 hk

  Förmånsvärde 2.050:-/mån

  månadskostnad:Leasing 3.806 SEK
Uppgradera
Metallic   66:-/mån
Vinterhjul   154:-/mån

Ford Kuga

Ford Kuga är en crossover och är lika rolig och säker att köra på vägen som i terrängen. Bilens tuffa utstrålning och mångsidighet gör den till ett attraktivt val. I Kuga kan fem vuxna sitta bekvämt och baksätet kan delas 60/40 och även fällas ned helt plant för att få ett maximalt lastutrymme.

I Titanium ingår: 17" 9x2-ekrad aluminiumfälg (D2YCJ), Automatsikt avbländbar innerbackspegel, Aut klimatanläggning med dubbla temperaturzoner, Eluppvärmd vindruta, Eluppvärmda spolarmunstycken, Ford SYNC med Emergency Assistance och Bluetooth handsfree, Klädsel i läder/textil, Vindrutetorkare med regnsensor m.m.

 • Kuga Titanium 1,6 Ecoboost 150 hk FWD

  Förmånsvärde 1.808:-/mån

  månadskostnad:Leasing 3.252 SEK
Uppgradera
Metallic   61:-/mån
Vinterhjul   162:-/mån

Erbjudandena kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter. Bilarna på bilderna är extra­utrustade. Med reservation för slutförsäljning, prisförändringar och skrivfel.

Bilia Totalleasing är beräknat på restvärde 40%, 36 månader, 20% kontant, 6000 mil. Förmånsvärdet baserat på 55% marginalskatt, försäkring räknat på storstadsområde. Bränsledeklaration blandad körning: Focus 4,8l/100km, CO2 109g/km. Kuga 6,6l/100km, CO2 154g/km. S-Max 5,7 l/100 km, CO2 152g/km. Bilarna på bilderna är extra utrustade.