20 GB Wifi i bilen och mycket mer.

Telia Sense är en helt ny app som ger dig wifi längs hela vägen. Du kan enkelt surfa och streama film och musik i bilen. Eller förvandla din bil till ett mobilt kontor. Tack vare Telia Sense är det enkelt kombinera nytta med nöje, så resan blir mycket roligare! Intresserad av att köpa Telia Sense till din bil? Besök vår webshop här

Nedan kan du läsa mer om Telia Sense.

 

Styr din bil med en app.

Men du får mycket mer än så. I appen finns smarta funktioner som körjournal,  hjälp att hitta din parkerade bil och att boka service med bara ett klick. Du får också full kontroll över din bil. Även när den står still.

Wifi hela vägen.

Wifi hela vägen.

4G-wifi med 20 GB surf ingår varje månad. Perfekt för att surfa eller streama film och musik. Och du kan ansluta upp till fem surfplattor eller smartphones så hela familjen håller sams. Surfmängden motsvarar ca 20 timmars surf. Självklart kan du köpa till mer om du behöver.

En parkeringsvakt man verkligen tycker om.

En parkeringsvakt man verkligen tycker om.

I appen får du full koll även när bilen står still. På en karta ser du var din bil står parkerad. Och flyttar den på sig får du en varning. Det finns även ett åverkanslarm och du får ett meddelande om någon kör på eller rör din bil på parkeringen. Dessutom håller du enkelt koll på bilens resehistorik, du får en varning när batterinivån är låg och påminnelser när det är dags för däckbyte, service och besiktning.

Kontakta Bilia med bara ett klick.

Kontakta Bilia med bara ett klick.

När det är dags för däckbyte eller service får du automatiskt en påminnelse. Och du bokar enkelt den tid som passar med ett klick. Sedan sköter vi på Bilia resten. Hittar du inte hit visar appen raka vägen. Och skulle något större motorfel uppstå får vi en signal om detta och kontaktar dig omående.. Dessutom får du värdefulla erbjudanden direkt i appen.

Påminner om besiktning.

Påminner om besiktning.

Tack vare samarbetet med Bilprovningen hjälper Telia Sense dig att komma ihåg besiktningen. Du får tillgång till lediga tider och kan enkelt boka en tid som passar. Självklart visar appen vägen till närmaste station. Dessutom får du tips att tänka på inför besiktningen.

Telia Sense fungerar i de flesta bilar.

Telia Sense fungerar i de flesta bilar.

För att installera hårdvaran krävs att bilen har en OBD-port sedan styrs allt i appen. Finns både för iPhone och Android. Telia Sense är avsedd för bensinbilar från 2001 och framåt, dieselbilar från 2004 och framåt samt etanol/bensin flexifuelbilar från 2001 och framåt. Fungerar ej i elbilar, hybrider, gasbilar eller bifuelbilar med gas. 

Ditt abonnemang.

Ditt abonnemang.

Månadskostnad betalas med betal- eller kreditkort och uppges i appen. Ditt abonnemang förlängs automatiskt för 99:-/månad. Du säger dock när som helst upp avtalet i appen. Fler frågor och svar om Telia Sense hittar du här.  

Så fungerar Telia Sense för din bil

Villkor 

Tjänsten Telia Sense för din bil består av hårdvara, abonnemang och app. Hårdvara engångskostnad 1 495 kr, abonnemang 99 kr/mån. Telia Sense bilfunktionalitet och 20 GB surf/månad ingår. För att installera hårdvaran krävs att bilen har en OBD-port. Telia Sense är avsedd för bensinbilar från 2001 och framåt, dieselbilar från 2004 och framåt samt etanol/bensin flexifuelbilar från 2001 och framåt. Fungerar ej i elbilar, hybrider, gasbilar eller bi-fuelbilar med gas. Appen kräver smartphone med uppkoppling. För full funktionalitet av tjänsten krävs mobil- och GPS-täckning. För närvarande fungerar tjänstens wifi i Norden och Baltikum, när bilen är igång. Övriga bilfunktioner fungerar i hela EU. Kostnader för roaming kan tillkomma när du använder appen i enlighet med det mobilabonnemang som är kopplat till smartphonen. Telia Sense har ingen bindningstid och ingen uppsägningstid, dock återbetalas ej redan betald månadskostnad. Månadskostnad betalas med betal- eller kreditkort och uppges i appen. Tjänster som ingår kan komma att förändras. Du väljer själv vilka partnertjänster du vill använda. För mer information och prislista, se telia.se. 

Se fullständiga villkor här