Kampanjer

Om Nya Renault Clio Sport Tourer

Nya Renault Clio föddes ur konceptbilen DeZir som presenterades på bilsalongen i Paris i oktober 2010 och har samma stil och känsla. Med sina muskler och linjer uttrycker Nya Renault Clio Sport Tourer samma dynamik som konceptbilen.

Praktiskt i vardagen

Nya Renault Clio Sport Tourer, bekväm som ”en stor bil”. Vi har ägnat stor uppmärksamhet åt detaljerna i kupén för att ge alla i bilen en trevlig resa.
Som alltid hos Renault är det förmågan att samla flera nya funktioner, eller funktioner som har använts i dyrare segment, och integrera dem på ett smidigt sätt som gör skillnaden. I Nya Renault Clio Sport Tourer sitter de åkande i ett modernt utrymme som samtidigt är både bekvämt och ergonomiskt.

Körglädje och bränsleekonomi

Nya Renault Clio Sport Tourer har utvecklats för att man ska kunna njuta i bilen. De innovativa motorerna och det dynamiska och effektiva chassit gör Nya Renault Clio Sport Tourer livlig, alert, exakt och bekväm att köra. I det stora utbudet av motortyper hittar alla kunder vad de söker, samtidigt som de får kontroll över bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen. På den här punkten ligger Nya Renault Clio Sport Tourer längst fram i sin kategori.

  • Renault Clio ST Bilia
  • Renault Clio ST Bilia
  • Clio Sport Tourer