Kampanjer Renault

 • Nya Renault Kadjar

  Nu har Renault släppt en nyheter om sin nya bilmodell – Capturs storebror Kadjar!


  Distinkt och kraftfull banar Kadjar vägen mot nya designkoder. Bekväm både i stadsmiljö och för att upptäcka det fria. Kadjar uppvisar sofistikerad mångsidighet och kan ställas om mellan tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift. 


  Kadjar är utrustad med senaste tekniken, bl a det toppmoderna R-Link2 multimediasystem. Föraren erbjuds en avslappnad körupplevelse med de allra senaste hjälpmedlen.


  Den kommer att finnas till hands i alla livets olika faser, från ditt nästa affärsmöte till ditt nästa stora äventyr. Kika gärna på Renaults kortfilmer som förbereder oss för nya Kadjar och läs pressmeddelandet här


  Mer information kommer...

 • Renault privatleasing - kampanj Clio och Captur!

  Just nu har vi kampanj för dig som privatleasar en Clio eller Captur
  – service ingår nu i din månadskostnad!

   

  Med privatleasing har du bättre koll på vad bilen kostar, du har en fast kostnad för din leasing varje månad. Det krävs ingen kontantinsats för att börja och när leasingtiden gått ut behöver du inte tänka på andrahandsvärdet. 

   

  Privatleasing från 1.890:-/månad Läs mer
 • Miljösmarta Renault Zoe är här!

  Bilen finns nu hos oss och just nu bjuder vi på installation på laddbox (Wallbox) i hemmet eller på kontoret. För privatpersoner erbjudet vi även 20 stycken hyrbilsdygn när det är dags att åka längre sträckor. Man kanske inte kan förändra hela världen, men man kan förändra en stad. Tyst utan att vara tråkig, en ständigt uppkopplad bil som tar miljöhänsyn.


  - 100% eldriven.
  - Installation av laddbox ingår.
  Vi bjuder på 20 stycken hyrbilsdygn när du ska åka längre sträckor.

  Utsläpp av CO2 = 0  Prislista
 • Du tankar inte så ofta i en Renault Clio

  Med Renault Clio får du en design som är svårslagen. Men frågan är om inte insidan är ännu vackrare?  Den snåla Energy dCi 90-motorn leverar ordentligt med kraft trots en förbrukning från 0,32 l/mil.

  Billån 1.165:-
  Från 117.900:-
  Läs mer  Prislista
 • Renault Captur

  Renaults nya crossover Captur är en nyskapande kombination av stil och funktion. Med inspiration från konceptbilen Captur, som den också har hämtat sitt namn och sin själ ifrån, är det här en bil som stolt visar upp Renaults nya designidentitet.

  Billån 1.387:-/mån
  Från 140.400:-
  Läs mer  Prislista
 • Renault Relax Leasing

  Renault Relax Leasing

  Du som är företagskund kan nu leasa en Renault med vårt förmånliga Relax-paket.
  Då ingår utöver billeasing 3 år även Renault försäkring med 20% rabatt på premien.

      Läs mer
 • Renault Relax

  Renault Relax

  Som nybliven Renaultägare ska du känna dig glad och nöjd. Läs mer om hur Renault Relax kan hjälpa dig till ett attraktivt bilägande.

      Läs mer
 • Renault Mégane

  I Nya Renault Mégane får du en helt ny och samtidigt tryggare körupplevelse – som ger dig en ännu mer njutningsfylld resa.  I Nya Renault Mégane är våra framsteg tydliga överallt, och om du ledsnar på vägen blir bilen bara ännu roligare.

   

  Billån 1.658:-/mån
  Från 167.900:-
  Läs mer  Prislista
 • Renault Mégane Sport Tourer

  Renault Mégane Sport Tourer är bilen för dig som söker komfort och design men utan att tumma på säkerheten. Renault Mégane Sport Tourer är körning med klass och innovativ design.

   

  Billån 1.500:-/mån
  Från 151.900:-
  Läs mer  Prislista
 • Renault tjänstebilar

  Är du tjänstebilsförare, småföretagare eller vagnparksansvarig på ditt företag? Oavsett vilket är Bilias Företagstjänst din perfekta partner för allt som har med ditt företags bilar att göra.

   

   

  Pris från 206.900:- Läs mer