Kampanjer Renault

 • Premiär för nya Renault Espace!

  Äntligen är nya Renault Espace här, en sjusitsig bil med gott om utrymme för den stora familjen eller tjänstebilsföraren som vill köra många mil riktigt bekvämt.
  Provkör hos oss redan idag!

  Företagsleasing 3.671:-/mån Läs mer
 • Nya Renault Kadjar

  Nu har Renault släppt en nyheter om sin nya bilmodell – Capturs storebror Kadjar!


  Distinkt och kraftfull banar Kadjar vägen mot nya designkoder. Bekväm både i stadsmiljö och för att upptäcka det fria. Kadjar uppvisar sofistikerad mångsidighet och kan ställas om mellan tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift. 


  Kadjar är utrustad med senaste tekniken, bl a det toppmoderna R-Link2 multimediasystem. Föraren erbjuds en avslappnad körupplevelse med de allra senaste hjälpmedlen.


  Den kommer att finnas till hands i alla livets olika faser, från ditt nästa affärsmöte till ditt nästa stora äventyr. Kika gärna på Renaults kortfilmer som förbereder oss för nya Kadjar och läs pressmeddelandet här


  Mer information kommer...

 • Renault privatleasing

  Med privatleasing har du bättre koll på vad bilen kostar, du har en fast kostnad för din leasing varje månad. Det krävs ingen kontantinsats för att börja och när leasingtiden gått ut behöver du inte tänka på andrahandsvärdet. 

   

  Privatleasing från 1.704:-/månad Läs mer
 • Miljösmarta Renault Zoe är här!

  Man kanske inte kan förändra hela världen, men man kan förändra en stad. Tyst utan att vara tråkig, en ständigt uppkopplad bil som tar miljöhänsyn.

  - 100% eldriven.

  Utsläpp av CO2 = 0 

  Privatleasing från 2.395:-/mån Läs mer  Prislista
 • Renault Captur

  Renaults nya crossover Captur är en nyskapande kombination av stil och funktion. Med inspiration från konceptbilen Captur, som den också har hämtat sitt namn och sin själ ifrån, är det här en bil som stolt visar upp Renaults nya designidentitet.

  Nu 145.900:- Läs mer  Prislista
 • Renault Relax Leasing

  Renault Relax Leasing

  Du som är företagskund kan nu leasa en Renault med vårt förmånliga Relax-paket.
  Då ingår utöver billeasing 3 år även Renault försäkring med 20% rabatt på premien.

      Läs mer
 • Renault Relax

  Renault Relax

  Som nybliven Renaultägare ska du känna dig glad och nöjd. Läs mer om hur Renault Relax kan hjälpa dig till ett attraktivt bilägande.

      Läs mer
 • Renault Mégane

  I Nya Renault Mégane får du en helt ny och samtidigt tryggare körupplevelse – som ger dig en ännu mer njutningsfylld resa.  I Nya Renault Mégane är våra framsteg tydliga överallt, och om du ledsnar på vägen blir bilen bara ännu roligare.

  Serviceavtal från 99:-/mån

   

  Från 162.900:- Läs mer  Prislista
 • Renault Mégane Sport Tourer

  Renault Mégane Sport Tourer är bilen för dig som söker komfort och design men utan att tumma på säkerheten. Renault Mégane Sport Tourer är körning med klass och innovativ design.

  Serviceavtal från 99:-/mån

   

  Från 159.900:- Läs mer  Prislista
 • Renault tjänstebilar

  Är du tjänstebilsförare, småföretagare eller vagnparksansvarig på ditt företag? Oavsett vilket är Bilias Företagstjänst din perfekta partner för allt som har med ditt företags bilar att göra.

   

   

  Pris från 197.900:- Läs mer