Köp din bil hos Bilia!

Hos oss på Bilia hittar du ett stort utbud av bilar från kända varumärken som Volvo, Hyundai, Ford, Renault och Dacia. För att förenkla för dig har vi samlat all vår kompetens och alla våra resurser på samma ställe. I våra bilhallar möts du av kunnig personal och i vår verkstad får du tillgång till en personlig kontaktman, en sk. Personlig Servicetekniker, som har den tekniska expertis du behöver. För Bilia är det självklart att fixa ett hjulbyte, en rekond och göra ett glasbyte samtidigt som du gör andra reparationer.

För våra kunder är tillgänglighet ett nyckelord. Det har vi lyssnat på. Våra anläggningar i stadsregionerna är lätta att ta sig till och verkstäderna ligger bra till för att du som kund smidigt ska kunna lämna och hämta din bil. Bilia har även en effektiv dygnet-runt-öppen kundtjänst och en chatfunktion på nätet där du enkelt kan boka in ditt verkstadsbesök.

 

Allt som rör bilen och lite till

Bilia är i dag en helhetsleverantör och erbjuder förutom bilförsäljning och service också en mängd tilläggstjänster som underlättar för dig som bilägare. Hos oss kan du förvara dina däck på vårt ”däckhotell” eller göra en lack- och glasbehandling. I Bilias butiker finner du de tillbehör du söker och duktig personal som kan ge dig värdefulla tips för din bil och din resa.

 

Finansieringslösningar för alla behov

Vi på Bilia hjälper gärna dig att ta fram en trygg och enkel finansieringsplan som passar dig, din bil och din ekonomi. Det ger dig bättre kontroll över dina kostnader och säkerställer att din bil underhålls så att du slipper onödiga kostnader. Vi har lösningar både för dig som köper nytt eller begagnat och för dig som köper privat eller via företaget. Låt oss tillsammans förverkliga ditt bilköp!

 

Servad hela vägen

Bilia erbjuder alla som köper en ny bil att teckna vårt serviceabonnemang ”Servad hela vägen”. Abonnemanget finns i tre nivåer, bas, extra och total och tar hänsyn till de behov som kan uppstå längs vägen. ”Servad hela vägen” är en trygghetslösning och belönar lojala kunder som kontinuerligt servar sin bil hos Bilia – en lösning som sparar både tid och pengar.

 

Originalservice, garantier och mycket mer!

När Bilia utför Originalservice ingår alltid originaldelar, originalmetoder och fria uppdateringar av mjukvaran. Vår Originalservice säkerställer att din bil blir ”så gott som ny”. Men i vårt erbjudande ingår mer än så. Om det skulle uppstå problem på det vi har utfört enligt serviceprotokollet åtgärdar vi det kostnadsfritt. Vi erbjuder också 1 års fri assistans på utförd service och mycket mer.

 

Familjelycka